16 Ocak 2012 Pazartesi

Carmina Huncalife


CARMİNA

Carmina Huncalife

Kozmetik devi Hunca‘nın bünyesinde yer alan Carmina, modern ürün yelpazesiyle renkli kozmetik kullanıcılarının tüm beklentilerine cevap vermektedir.
Ürünlerinin tamamına yakını İtalya’da geliştirilen ve üretilen Carmina, en moda ürünleri ve renkleri üst düzey bir kalitede tüketicisiyle buluşturan lider kozmetik markasıdır.
Tüm ürünler dermatolojik olarak test edilmiş olup, tüketicilerimizce güvenle kullanılmaktadır. Sürekli yenilenen ürün gamı, her sezon yapılan lansmanlar, tüketicilere yönelik aktiviteler Carmina’nın dinamizmini yansıtan unsurlardır.
Renkli kozmetik alanında; Yüz, Göz, Dudak ve Tırnak kategorileri altında ürünlerini tüketicilerine sunan Carmina, komple bir makyaj için gerekli tüm ürünleri bünyesinde bulundurmaktadır. Markamızın etkileyici parfümleri ile kusursuz bir makyajı noktalayabilirsiniz…
Carmina
Size, sizin güzelliğinizi armağan eden marka…
Şimdi carmina ürünler artık hunca life ailesine katılarak hunca network marketing sistemi ile hunca life dünyasına katılarak katalogla satış sistemine geçmiştir.Sizlerde yıllardır kullandığınız carmina ürünlerini kullanmak istiyorsanız hemen üye olun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder